Mi az a Címjegyzék, Címlista?

Mi az a címjegyzék? Miért ingyenes?
   A Hírnök Média célkitűzése, hogy minél több embert tudjunk megszólítani, amely által a Hírnök Magazin és kiadónk lehetőségei, illetve szolgáltatásai is népszerűsödnek!

A Címjegyzékben különleges tartalmi elemekkel lehet megjelenni, kiemelt képekkel, részletes bemutatkozással, termék leírással, térképpel, illetve útvonaltervezővel, egyetlen kattintással hívható telefonszámmal, e-mail üzenetküldéssel. A kiemelt megjelenéssel a konkurencia elé kerülhetnek, felkelthetik, illetve vállalkozásukra irányíthatják a figyelmet. Pl. egy pizzéria reklám által eszünkbe juttatja, hogy jól esne egy pizza, mert megkívánja a hirdetésben szereplő ételt, vagy a cipőbolt hirdetésénél beugrik, hogy itt az ideje cipőt venni, a kopottat lecserélni…
   Az ingyenes címlista célja a közérdekű információ jellegű tájékoztatás, amely a klasszikus „telefonkönyv” szerepét is betölti, ez által a helyi lakosok számára egyedi információs segítség a településen működő üzletek, szolgáltatások megtalálásához. A vállalkozások számára pedig támogatás és plusz ingyen reklám. 
Az ingyenes megjelenés kizárólag a hivatalos(!), rövid Cégnév – Tevékenység – Cím – Telefonszám lehet. Csak a működés szerinti székhely, vagy telephely/üzlet településén jelenhet meg az ingyenes információ! 

Az ingyenes megjelenés garantáltan nem lehet később sem fizetős!!! 

     Az ingyenes mindig gyanús, kivéve, ha látjuk annak szándékát, ami nálunk a tájékoztatás bővítése és a figyelem ráirányítása a kiemelt megjelenésre. 
Azoknak, akik ki akarnak emelkedni – a konkurencia elé kerülni –, lehetőség van kiemelt megjelenésre, bemutatkozásra, reklámra is (fényképes címjegyzék, magazin megjelenés, ajándék oldal stb.) .  
   Partnereink minden hónapban e-mail értesítést kapnak a Hírnök Magazin megjelenéséről – ahol együttműködünk az önkormányzattal a helyi lap megjelenéséről is –, amely célzottan az oldalra vezet, így a vállalkozások kiemelt hirdetése által eszükbe jut.

Mi történik, ha regisztrál az ingyenes megjelenésre? A megadott e-mail címre érkezik egy üzenet a regisztráció sikerességéről, illetve a megerősítő linken olvasható az ajándék beváltásának részletei is .
Munkatársunk ellenőrzi és munkanapokon 48 órán belül elhelyezi az oldalon. Ezután nincs más teendő, csak időnként ellenőrizni az adatokat, illetve jelezni amennyiben változás történik. 

Amennyiben szeretne kiemelten megjelenni a címjegyzékben, a Hírnök Magazinban,
vagy más helyen hirdetni, keresse munkatársainkat telefonon, vagy e-mail-ben: 

06-70-417-9952; 06-20-480-1751;  06-28-540-160; 06-20-9359-952;
E-mail: info@hirnok.humedia@hirnok.hu; 
hirnok@hirnok.hu;   


Az INGYENES címjegyzék, címlista célja a közérdekű információ jellegű tájékoztatás, ezért garantáltan nem lehet később sem fizetős az alap megjelenés (Cégnév, Tevékenység, Cím, Telefonszám). Amennyiben szeretne bekerülni, töltse ki az adatlapot!    Mi az a címjegyzék? Miért ingyenes? 


Nyomtatott és online, helyi, regionális, megyei és országos
hirdetési, megjelenési lehetőségek!
Hirdetésfelvétel: 06-70-417-9952; 06-20-935-9952;06-20-480-1751;06-28-540-160; 
E-mail:
hirnok@hirnok.hu  
 AJÁNLATKÉRÉS ITT!