Címlista

Cimjegyzék területek


Hírnök Hírportál
www.hirnok.hu
  • Együttműködési megállapodást írt alá kedden a győri Széchenyi István Egyetem és a Hungaroring Sport Zrt. a Motorsport Innovation and Development Science Park (MINDS Park) megvalósításáról… The post A Széchenyi István Egyetem és a Hungaroring együttműködése appeared first on Hírnök Magazin – Hírportál – Média.
  • Az idén karácsonykor átlagosan 15,5 ezer forintot költenek játékra a magyarok az online üzletekben és 12 ezer forintot a hagyományos áruházakban a REGIO Játékkereskedelmi Kft…. The post Átlagosan 15,5 ezer forintot költünk karácsonyi játékra appeared first on Hírnök Magazin – Hírportál – Média.
  • Az idei év eddigi legnagyobb havi forgalmát könyvelhette el októberben a használtautó-piac. Míg az első félévben az adásvételek száma végig elmaradt az előző év hasonló… The post Opel, Suzuki, Volkswagen a legnépszerűbb használtautók appeared first on Hírnök Magazin – Hírportál – Média.
  • Az év első tíz hónapjában jelentős mértékben csökkent egyes építőanyagok és építési termékek forgalma, ezért például a magyarországi égetett kerámia tégla- és cserépgyártók felfüggesztették a… The post Jelentősen kevesebb építőanyag és építési termék fogyott appeared first on Hírnök Magazin – Hírportál – Média.
  • Legyen hó!”   Szinte hihetetlen, de már tíz év telt el azóta, hogy a Jégvarázs 2013-ban megjelent a mozikban. Ez a mesés alkotás, amelyet a lenyűgöző… The post 10 érdekesség, amit biztos nem tudtál az idén 10 éves Jégvarázsról appeared first on Hírnök Magazin – Hírportál – Média.

A címlista klasszikus „telefonkönyv” megjelenés, amely INGYENES!
Kizárólag a fő információkat tartalmazza: Cégnév, Tevékenység, Cím, Telefonszám. 
Amennyiben szeretne bekerülni, töltse ki az adatlapot ITT!  
A Címjegyzék vállalkozások, szolgáltatások, üzletek részletes megjelenítése, bemutatója, akár cikk formájában, fotókkal, grafikákkal! 
Mi az a címlista, vagy címjegyzék? Miért ingyenes?


Az INGYENES címjegyzék, címlista célja a közérdekű információ jellegű tájékoztatás, ezért garantáltan nem lehet később sem fizetős az alap megjelenés (Cégnév, Tevékenység, Cím, Telefonszám). Amennyiben szeretne bekerülni, töltse ki az adatlapot!    Mi az a címjegyzék? Miért ingyenes?


Nyomtatott és online, helyi, regionális, megyei és országos
hirdetési, megjelenési lehetőségek!  AJÁNLATKÉRÉS ITT! 
Hirdetésfelvétel: 06-70-417-9952; 06-20-935-9952;06-20-480-1751;06-28-540-160;  E-mail:
hirnok@hirnok.hu