Címlista

Cimjegyzék területek


Hírnök Hírportál
www.hirnok.hu
  • Jelentősen megkönnyíti a könyvelők dolgát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adóhatóság  (NAV) azzal, hogy már letölthetők az online pénztárgépek adatai – közölte az adóhatóság honlapján…. The post Hozzáférhetővé tette a NAV az online pénztárgépek adatait appeared first on Hírnök Magazin – Hírportál – Címjegyzék – Média.
  • Nőtt tavaly a magyarországi söripari cégek értékesítése az előző évhez képest, de továbbra is elmaradt a 2019. évitől, a hazai termelés 2022-ben a 2021-es szint… The post Nőtt a sörfogyasztás, de nem érte el a pandémia előttit appeared first on Hírnök Magazin – Hírportál – Címjegyzék – Média.
  • Egy 30 éves alentejo masztiff lett minden idők legöregebb kutyája – írta a BBC hírportálja. A Bobi névre hallgató kutya fajtiszta alentejo masztiff, melynek átlagos… The post 30 éves masztiff lett minden idők legöregebb kutyája appeared first on Hírnök Magazin – Hírportál – Címjegyzék – Média.
  • Egyre változatosabb visszaélési módszerekkel jelentkeznek az adathalászok; a kiberbűnözők Magyarországon éves szinten több száz millió forintot csalnak ki az emberektől az online térben – hangzott… The post Több száz millió forintot csalnak ki a kiberbűnözők appeared first on Hírnök Magazin – Hírportál – Címjegyzék – Média.
  • A magyar kultúra napja tiszteletére mutatta be Tabán-blues című dalát és előadását a Talány Akusztik a Krisztinavárosban, a MáraiKult színháztermében. A nívódíjas együttest 2016-ban a… The post Talány Akusztik: Tabán-blues appeared first on Hírnök Magazin – Hírportál – Címjegyzék – Média.

A címlista klasszikus „telefonkönyv” megjelenés, amely INGYENES!
Kizrólag a fő információkat tartalmazza: Cégnév, Tevékenység, Cím, Telefonszám. 
Amennyiben szeretne bekerülni, töltse ki az adatlapot ITT!  
A Címjegyzék vállalkozások, szolgáltatások, üzletek részletes megjelenítése, bemutatója, akár cikk formájában, fotókkal, grafikákkal! 
Mi az a címlista, vagy címjegyzék? Miért ingyenes?


Az INGYENES címjegyzék, címlista célja a közérdekű információ jellegű tájékoztatás, ezért garantáltan nem lehet később sem fizetős az alap megjelenés (Cégnév, Tevékenység, Cím, Telefonszám). Amennyiben szeretne bekerülni, töltse ki az adatlapot ITT!    Mi az a címjegyzék? Miért ingyenes? 


Nyomtatott és online, helyi, regionális, megyei és országos
hirdetési, megjelenési lehetőségek!
Hirdetésfelvétel: 06-70-417-9952; 06-20-935-9952;06-20-480-1751;06-28-540-160; 
E-mail:
hirnok@hirnok.hu  
 AJÁNLATKÉRÉS ITT!