Címlista

Cimjegyzék területek


Hírnök Hírportál
www.hirnok.hu
  • Online tartalomfogyasztási szokásokt vizsgált az NMHH – Naponta egy órát pörgetjük a Facebookot, de negyedórát sem fordítunk a hírekre  Fél perc alatt megközelítőleg 51.700 internetes weboldalt… The post Online tartalomfogyasztási szokások appeared first on Hírnök Magazin – Hírportál – Címjegyzék – Média.
  • A telefonos ügyintézőrendszerben gyorsan, kényelmesen – és ami még fontosabb – személyre szabottan intézheti adóügyeit. Ehhez mindössze egy ügyfélazonosító-számra (PIN-kód) van szükség. A Nemzeti Adó-… The post Halló, miben segíthetek? appeared first on Hírnök Magazin – Hírportál – Címjegyzék – Média.
  • A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai nemrégiben egy olyan vállalkozásnál kopogtattak, amely évi 80 millió forintos árbevétele mellett 2022 végére már 100 millió forintot meghaladó,… The post Százmillió forintnyi készpénzből lett osztalékelőleg appeared first on Hírnök Magazin – Hírportál – Címjegyzék – Média.
  • Lakhatási programot indít az Egyszülős Központ azoknak az egyedülállóvá vált szülőknek, akiknek anyagi nehézséget jelent az albérletbe költözés során keletkező kezdeti költségek előteremtése – közölte… The post Albérlet-támogatási programot indít az új élet kezdéséhez az Egyszülős Központ appeared first on Hírnök Magazin – Hírportál – Címjegyzék – Média.
  • A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kockázatelemzési rendszere folyamatosan követi az Online Számla rendszer adatait. Ez alapján szűrtek ki egy olyan társaságot, amely a tulajdonosváltás… The post Az Online Számla rendszer buktatta le a bevallásokat nem adó céget appeared first on Hírnök Magazin – Hírportál – Címjegyzék – Média.

A címlista klasszikus „telefonkönyv” megjelenés, amely INGYENES!
Kizárólag a fő információkat tartalmazza: Cégnév, Tevékenység, Cím, Telefonszám. 
Amennyiben szeretne bekerülni, töltse ki az adatlapot ITT!  
A Címjegyzék vállalkozások, szolgáltatások, üzletek részletes megjelenítése, bemutatója, akár cikk formájában, fotókkal, grafikákkal! 
Mi az a címlista, vagy címjegyzék? Miért ingyenes?


Az INGYENES címjegyzék, címlista célja a közérdekű információ jellegű tájékoztatás, ezért garantáltan nem lehet később sem fizetős az alap megjelenés (Cégnév, Tevékenység, Cím, Telefonszám). Amennyiben szeretne bekerülni, töltse ki az adatlapot ITT!    Mi az a címjegyzék? Miért ingyenes? 


Nyomtatott és online, helyi, regionális, megyei és országos
hirdetési, megjelenési lehetőségek!
Hirdetésfelvétel: 06-70-417-9952; 06-20-935-9952;06-20-480-1751;06-28-540-160; 
E-mail:
hirnok@hirnok.hu  
 AJÁNLATKÉRÉS ITT!