Lapközpont – Partnerek

Partnereink, akiknek a digitalizást és a küldést végezzük,
illetve itt is fel lehet iratkozni, hogy minden hónapban érkezzen friss szám!

A Hírnök Média törekszik a komplex megoldásokra ezért – ahol lehetőség van – az önkormányzatokkal, illetve a helyi lapok szerkesztőségével együttműködve, egyszerű és gyors hirdetésfelvételt biztosítunk, amely mellett a nyomtatott újságok, illetve a helyi lapok digitalizálásával és a településen élők számára célzott küldésével is modernizáljuk a tájékoztatást.

A település megadása alapján, kizárólag a terület információit küldjük HírM@il üzenetben!

Szerződött partnereink hirdetési felületét – önkormányzati újságok, helyi lapok, közterületi reklámok stb. –, illetve reklámmegjelenést a Hírnök Médiánál is meg lehet rendelni. Egyszerűen a Sajtóközpont (www.sajtokozpont.hu) online felületén, vagy munkatársunk segítségével.
Nyomtatott és online, helyi, regionális, megyei és országos hirdetési, megjelenési lehetőségek!
Hirdetésfelvétel: 06-70-417-9952; 06-20-935-9952;06-20-480-1751;06-28-540-160;  E-mail:
hirnok@hirnok.hu  
 AJÁNLATKÉRÉS ITT! A címlista adatok INGYENESEN jelennek meg (RÉSZLETEK)! Az információk tájékoztató jellegűek! Egyedi lehetőség a HIRDETÉSEK FELADÁSA helyi-. önkormányzati-, hirdetési stb. újságokban (mintegy 200 ezer példányban) és egyéb helyeken (helyi TV, online sajtó, honlap, tábla…) több százezernyi ember elérésével.

A Hírnök Média a Hírnök Magazin, az Ajándék Honlap (www.hirnokajandek.hu) és a címjegyzék (www.cimjegyzek), illetve az ingyenes címlista (www.info-kozpont.hu/cimlista) által egyedi adatbázissal rendelkezik, amely által akár egyetlen település lakosait tudjuk elérni.